www.svarovani123.com
Jeden z našich nejvýkonnějších strojů pro svařování metodou TIG - AC/DC je tento vodou chlazený profesionální svařovací stroj, který je postaven na nejmodernější technologii IGBT a navíc s vylepšenou technologii dálkového bezdrátového ovládání pomoci WI-fi. Tento výrobek se řadí v kvalitě k renomovaným světovým výrobcům za velmi dobrou cenu. Komfortní ergonomie celého stroje je obrazem dobrého desingu.

Vodní chlazení:
Ano
Maximální svařovací proud:
400 A
Technologie svařování :
TIG

Multifunkční svařovací zdroj pro metodu TIG AC / DC a pro obalenou elektrodu, s vodním chlazením a se svařovacím vozíkem. Vhodný pro svařování hliníku a slitin hliníku, mědi, uhlíkové oceli a nerezavějící oceli. Balení obsahuje příslušenství iGrip SR18W, vodou chlazený svařovací hořák s potenciometrem

AC/DC TIG a potažená elektroda, 2-funkční svařovací zdroj s vodním chlazením, svařovací vůz. Vhodné pro svařování hliníkových a hliníkových slitin, mědi, uhlíkové oceli a nerezových ocelí.
- Svařovací stroj zajišťuje stabilní provoz a vysokou úroveň ochrany proti poruchám v důsledku abnormálního provozu s teplotními, proudovými    a napěťovými senzory.
- Digitální LCD displej.
- Bezdrátové dálkové ovládání 2,4 GHz (volitelné příslušenství).
- Včetně IGrip SR18W, 4m vodou chlazené, knoflík svařovací želva.

(vyhrazujeme si právo měnit tyto popisy a specifikace bez předchozího upozornění)
 Historie cen
Momentálně k danému produktu není k dispozici žádný graf historie cen