www.svarovani123.com
Odsávací zařízení renomované firmy ESAB splňující přísné celosvětové normy na bezpečnost a čistotu při práci nejen u svářečských činnostech tak všude tam ,kde je důležitá tato filtrace . Toto zařízení splňuje tak přísné kritéria ,že je ho možné použít i ve výbušných prostředích ,tak dokonce i při provozu v atomových elektrárnách.

Origo™ Vac Vozíky jsou mobilní odsávací jednotky pro lehké/střední svařování a odsávání nečistor. Poskytují svářeči  bezpečné a efektivní svařovací  prostředí při svařování. K dispozici ve dvou verzích. Tyto přenosné jednotky jsou jednoduché a snadné pro obsluhu. Obě verze jsou dodávány kompletními 3m odsávacími rameny. Integrovaný reflektor, vozík optimalizuje uživatelsky příjemný design. 3m-extrakce ruku na obě jednotky mají průměr 160 mm a je určen pro  velké filtrační plochy o rozměrech  35m2.

Technické data

Výkon filtrace : 1050m3/hod.

Frekvence Hz                50

Kapacita ventilátoru je: 3000 m3/h 

Výkon: 0,75kW

Nápájení : 220-240V 

Hmotnost : 73 kg 


 

Vozík ESAB Origo Vac: Přenosné odsávání zplodin pro bezpečnější prostředí při svařování

Vozík ESAB Origo Vac Cart je přenosná jednotka pro odsávání výparů, která svářečům poskytuje zdravé, bezpečné a efektivní svařovací prostředí. Je ideální pro lehké/střední svařování a odsávání a je k dispozici ve dvou verzích, se světlem nebo bez něj.

Origo Vac Cart je vybaven 35m2 extra velkým filtrem pro delší životnost, až rok. Je také lehký a snadno přenosný, s velkými zadními koly a uzamykatelnými předními otočnými koly pro vynikající mobilitu a bezpečnost.

Origo Vac Cart má skutečný průtok vzduchu měřený v kapotě s 3m ramenem v úhlu 45 stupňů. Snadná je také výměna filtru, který lze vyměnit během několika minut. Origo Vac Cart se také snadno ovládá; stačí zapojit, zapnout a jít.

Filtr Origo Vac Cart poskytuje 99% účinnost pro výpary ze svařování a jednotka má 6m napájecí kabel pro zvýšenou mobilitu.

Vozík ESAB Origo Vac Cart je dokonalým řešením pro svářeče, kteří hledají přenosný a účinný způsob, jak se chránit před škodlivými výpary ze svařování. Je také skvělou volbou pro svařovny a další podniky, které potřebují splňovat předpisy OSHA pro kvalitu ovzduší.


 

(vyhrazujeme si právo měnit tyto popisy a specifikace bez předchozího upozornění)
 Historie cen
Momentálně k danému produktu není k dispozici žádný graf historie cen