www.svarovani123.com
Plně profesionální synergický invertoroý zdroj určeny pro svařování metodou MIG/MAG , tak i metodou MMA s digitálním ovládáním ,který je postaven na nejmodernější technologii IGBT s čtyřkladkovým podavačem drátu.

Tato progresivní technologie  umožňuje svařovat  jak metodou  MIG/MAG, tak metodou  FCAW(trubičkový drát) , svařování metodou  MMA . Maximální svařovací proud je 400A s vysokým zátěžovým činitelem ,který je  (60%). Napájení je třífazové 400V. Zařízení má vestavěné synergické programy pro MIG/MAG . Tento stroj  umožňuje svařovat materiály jako je ocel, nerezová ocel a hliník. Stačí si jen vybrat ten správný program a hodnoty potřebné pro daný svařovací proces a můžeme pracovovat. Ostatní parametry budou automaticky přiřazeny programem dané volby zařízením. Navíc provozovatel má možnost manuální korekce zvoleného programu. Kromě toho můžete zvolit manuální režim a nastavit všechny svařovací parametry podle technologických požadavků. MIG 320 digital Synergie má širokou škálu funkcí, které podporují proces MIG/MAG svařování.
 

Wave control - ​dynamické řízení svařovacího oblouku . Touto funkcí jsme schopni korigovat jak šířku ,tak i hloubku sváru.
Burn buck- nastavitelná doba dohoření svářecího drátu od vypnutí spínače hořáku pro tzv. vyplnění kráteru sváru
Slow feed - je to funkce tzv. měkkého startu. Pomalý start podavače drátu se doporučuje zejména při svařování s vysokou rychlostí podávání drátu. Pomalý start  drátu, eliminuje riziko vad na začátku svaru.
Režim 2T/4T (dvoutakt-čtyřtakt) - Dvoutakt - stisknutím tlačítka na hořáku se uvede svářečka do chodu, puštěním tlačítka se zastaví. Používá se u krátkých svarů. Čtyřtakt - stisknutím tlačítka se spustí stroj a pak se uvolní a svářečka zůstává v činnosti. Dalším stisknutím a uvolněním se svářečka zastaví. Tento režim se používá při dlouhých svárech, aby „nebolel“ prst. Funkce „čtyřtakt“ bývá doplňována ještě funkcí Bi-Level, uvádí se do činnosti krátkým zmáčknutím ovládacího tlačítka.

Super 4kladkové profesionální  zařízení podavače drátu je opravdovým tahounem tohoto stroje ke kterému připojíte ,až 8metrový hořák. Kvalitní  ergonomii stroje je docíleno proto , aby  použití tohoto zařízení bylo možné i v nejtěžším průmyslovém prostředí. Zařízení je kompatibilní se systémem  Spool Gun.

​Neméně důležitou věcí na stroji  je i uložný prostor ve spodní části svářečky. Ocení svářeč při přesunu z jednoho pracovniště na druhý, kde si může uložit nezbytné věci pro svou práci.
 

​Technické parametry stroje:

 
Napájení~3× 400V ± 10% 50 / 60 Hz
Rozsah proudu metodou MIG [A]        50-300A
Zatěžový činitel[%]            60
PARAMETRY MIG
Vystupní napětí [V]          16 - 32
Rychlost posuvu drátu [m/min]         2,5 – 19
Typ podavače,     4 - kladka profi
Cívka drátu [kg]/[mm]      ≤ 15 / ∅200/300
Průměr drátu∅ [mm]         0.8 / 1.0 / 1.2
Přepínání v modu 2T/4T               tak
Ostatní parametry
Regulace indukčnostitak
Test drátutak
Výkon stroje14,4kVA
Účiniík (cosφ)0,85
η [%]85
Třída izolaceF
Stupeň ochranyIP23
Hmotnost[kg]35
Rozměry stroje[mm] 950x458x950



.
(vyhrazujeme si právo měnit tyto popisy a specifikace bez předchozího upozornění)
 Historie cen
Momentálně k danému produktu není k dispozici žádný graf historie cen