www.svarovani123.com
MIG 520 Synergický plně profesionální průmyslový poloautomatický MIG s odděleným podavačem drátu. Přístroj je vyroben pomocí moderní technologie : tedy invertorové technologie IGBT spolu s nejnovější technologii PWM. Tento stroj dokáže svařovat neskutečnou tloušťku drátu až 1,6mm

Kvalita určena pro profesionální použití v nejtěžších provozech našeho průmyslu.

Tato progresivní technologie  umožňuje svařovat  jak metodou  MIG/MAG, tak metodou  FCAW(trubičkový drát)  . Maximální svařovací proud je 500A s vysokým zátěžovým činitelem ,který je  (89%). Napájení je třífazové 400V.. Tento stroj  umožňuje svařovat materiály jako je ocel, nerezová ocel či dokonce i hliníkové slitiny . Stačí si jen nastavit správné parametry a hodnoty potřebné pro daný svařovací proces a můžeme pracovovat.. Navíc provozovatel má možnost manuální korekce . Kromě toho můžete zvolit manuální režim a nastavit všechny svařovací parametry podle technologických požadavků. 

Standartem jsou tyto funkce stroje: 

Wave control​dynamické řízení svařovacího oblouku . Touto funkcí jsme schopni korigovat jak šířku ,tak i hloubku sváru.

Burn buck- nastavitelná doba dohoření svářecího drátu od vypnutí spínače hořáku pro tzv. vyplnění kráteru sváru

Slow feed - je to funkce tzv. měkkého startu. Pomalý start podavače drátu se doporučuje zejména při svařování s vysokou rychlostí podávání drátu. Pomalý start  drátu, eliminuje riziko vad na začátku svaru.

Režim 2T/4T (dvoutakt-čtyřtakt) - Dvoutakt - stisknutím tlačítka na hořáku se uvede svářečka do chodu, puštěním tlačítka se zastaví. Používá se u krátkých svarů. Čtyřtakt - stisknutím tlačítka se spustí stroj a pak se uvolní a svářečka zůstává v činnosti. Dalším stisknutím a uvolněním se svářečka zastaví. Tento režim se používá při dlouhých svárech, aby „nebolel“ prst. Funkce „čtyřtakt“ bývá doplňována ještě funkcí Bi-Level, uvádí se do činnosti krátkým zmáčknutím ovládacího tlačítka.

 
Vodní chlazeníano
EMCano
Oddělený podavačano
Dvojitý pulzní režimano
FCAWano
MIG hořák iGripano
Učinník0,93
Účinnost89%
Napětí na prázdno108V
Průměr svařovací drátu0,8mm-1,6mm
Rozměry stroje 655x385x670 mm
Funkce SPOTano
LT AWIano
Napětí 3x400V AC ±10%, 50/60 Hz
Zatěžovatel450A/36.5V @ 60%, 318A/29.9V @ 100%
Třída ochranyIP20
Třída izolaceF
Učinník (cos ?)0,93
(vyhrazujeme si právo měnit tyto popisy a specifikace bez předchozího upozornění)
 Historie cen
Momentálně k danému produktu není k dispozici žádný graf historie cen