www.svarovani123.com
Vynikající svařovací stroj typu MMA pro každého kutila či profíka . Náš klenot v této třídě .

Nová a ještě lepší generace svářeček typu MMA postavena na technologii IGBT s konektory typu 10-25 a 80 procentním zátěžovým činitelem je velmi výkonný pomocník pro každého kutila či profíka. Kvalitní svary a výborný průvar s elektrodou až 4,0mm je důkazem výborné kvality tohoto stroje. Tento stroj nově nahrazuje náš tradiční starší model typu MMA160PI(u našich zákazníků velmi oblíbený) s vylepšenou a dokonalejší konstrukcí.​

  1. Velmi vykonný stroj  s tímto vysokým  zatěžovým faktrorem na trhu v České republice. Což je velmi důležitá informace především při výběru invertoru. Tento faktor upřesňuje skutečný proud ,který při svařování dostaneme z tohoto zařízení.


Neocenitelný výkon stroje včetně kvalitního příslušenství má velký vliv na kvalitu práce. Toho jsme si vědomi a proto tento důležitý faktor nepodněcujeme . Našim zákazníkům i v této třídě dodáme v ceně stroje svařovací kleště a zemnící kleště  v průřezu 25mm2 Cu kabelu včetně kleští s výkonem 300A.
Rovněž průřez  kabelu má vliv na to ,že  minimalizují  ztráty odporovým proudem při svařování. Navíc délky těchto kabelů jsou 2,5m což je dostatečná délka k práci s tímto invertorem . To Vše je součásti ceny jako náš standart.

Tyto stroje jsou třetí generací  stálé se technologicky zlepšujících systému IGBT modulů u kterých zkrátka svařujete a ne tzv. lepíte. Při jednotlivých průměrech svařovaných elektrod  je opravdu důležitý skutečný průvar a tedy ve výsledku skutečně pevný a dokonalý svar.



 

Technické parametry stroje:

typ strojeMMA 160XI
Napětí220V
Frekvence50/60Hz
Napětí na prázdno56V
Výkon stroje6kVA
Třída ochranyH
Proud20-160A
Zatěžový činitel %80%
Rozměr stroje32,5cmx12cmx19cm
Hmotnost6,3kg
(vyhrazujeme si právo měnit tyto popisy a specifikace bez předchozího upozornění)
 Historie cen
Momentálně k danému produktu není k dispozici žádný graf historie cen