www.svarovani123.com
Tento typ chladiče je nejvíce využíván u nás jako modul pro vestavěné systémy ,ale lze samozřejmně lze použí i samostatně.
Je určena nejen pro chlazení kapalinou chlazených hořáků svařovacích a plazmových řezacích strojů. Je možné ho použít pro chlazení bodovacích svařovacích strojů . Zastupujeme výrobce , který má tyto výrobky patent a je tím ve svém ohledu jedinečný. Vysoká spolehlivost a příznivá cena dává tomuto výrobku punc kvality. V neposlední řadě je důležité si všimnout ,že rozvody jsou celoměděné tzn.,že zařízení dosahuje velmi dlouhé životnosti. Vedle tohoto typu máme na dotaz ještě dalších devět druhů konstrukčně odlišných zásobníků.
Specialitou těchto chladicích jednotek je přesně vyrobená vnitřní plastová nádobka , která byla vyvinuta dle nejlepších vlastností termodynamického toku kapalin. Proto je toto zařízení velmi dobrým a spolehlivým pomocníkem.


Novinkou je nyní provedení s rychlospojkami ,které jsou přímo na zařízení (samice)+ dvě speciální rychlospojky (samec),který je jako koncoka protikusu pro hořák. Tyto produkty jsou nyní v ceně produktu.

Parametry:


- zásobník na 7l chladící kapaliny
- měděný rozvod
- výkon stroje 1,7kW
- výkon čerpadla 10 l/min
- hmotnost zařízení 13kg
- rozměry zařízení 352x271x493 mm
-výměník tepla - dvouřáady
- čerpadlo z nerezové oceli
-napájecí napětí -  3x400V AC+- 10%
-max. tlak - 0,26-0,3mpa/60HZ
-třída krytí IP- 23S
-maximální délka hadic pro toto zařízení je 35m
-průtok 10L/min

 
Celoměděný chladič s vysokým výkonem 1,7kW je náš špičkový výrobek pro chlazení jakýkoliv hořáků . Nejběžnější požití u nás je pro MIGové hořáky typu 501W či u TIGových hořáků typu SGT24, SGT20 - voda, dále je využivám jak pro spotovací stroje či v oblasti odporového svařování.
(vyhrazujeme si právo měnit tyto popisy a specifikace bez předchozího upozornění)