www.svarovani123.com
Ochranné brýle vhodné pro svařování plynem či řezání plasmou . Ochranný faktor UV skel je č. 5. Tyto ergonomický tvarované brýle jsou velmi pohodlné ,které jsou určeny pro svařování ,pájení ,řezání plasmou apod.

.

  • Řada brýlí 3M™ SecureFit™ je navržena tak, aby poskytovala možnost celodenního nošení pracovníky používajícími dioptrické brýle
  • Inovativní design založený na technologii 3M SecureFit™ Pressure Diffusion Temple zajišťuje pohodlné nošení díky distribuovaným tlakovým bodům. Strany jsou ohebné a automaticky se přizpůsobí velikosti hlavy uživatele.
  • Nastavitelné stranice umožňují uživateli přizpůsobit čočky rysům obličeje a upravit polohu brýlí
  • Měkká nosní část, která zlepšuje pohodlí a přizpůsobení
  • Dostupné modely ve variantě s měkkým krytem obočí, který poskytuje více místa v případě potřeby pro některé dioptrické brýle
  • Dostupné šedé infračervené filtry populární pro svařování plynem a řezání kovů

Ochranné brýle 3M™ SecureFit™ 3700 Series jsou určeny pro nositele dioptrických brýlí. Mají nastavitelné stranice s ráčnovým mechanismem a technologií Pressure Diffusion Temple (PDT) pro snadné těsné uchycení a měkký, pohodlný nosní můstek. Polykarbonátové čočky jsou k dispozici s povrchovou úpravou proti zamlžování a poškrábání 3M™ Scotchgard™, která zlepšuje odolnost a viditelnost. K dispozici v různých barvách obrouček a čoček.

(vyhrazujeme si právo měnit tyto popisy a specifikace bez předchozího upozornění)
 Historie cen
Momentálně k danému produktu není k dispozici žádný graf historie cen