www.svarovani123.com
Do těžkého provozu , maximální výkon , neuvěřielný zátěžový činitel je tento profesionální stroj určený pro svařování obalenou elektrodou

Popis:

SPARTUS Pro ARC500S. Výkonná, průmyslová elektrodová svářečka. Je zkonstruována na bázi invertorové technologie s využitím IGBT tranzistorů. Napájena z třífázové sítě 400 V.

Svařovací proud se pohybuje v rozmezí 20-500 A. Přehledný ovládací panel svářečky s číselným displejem umožňuje přesně nastavovat svařovací parametry.

Svářečka je odolná vůči přetížení, má výkonné chlazení a vysoký pracovní cyklus. Použité moderní technologie umožňují dosahovat vynikajících výstupních parametrů. Zařízení disponuje doplňkovými funkcemi, které zlepšují průběh svařovacího procesu.

Funkce Hot Start (s možností plynulého nastavení), umožňující dočasně zvýšit intenzitu svařovacího proudu při zapalování oblouku, usnadňuje start svařování a zlepšuje kvalitu svaru na jeho začátku. Usnadňuje zapálení svařovacího oblouku při použití elektrod, které se obtížně zapalují.

Systém Arc Force (s možností plynulého nastavení výkonu oblouku) zamezuje přilepování se elektrody ke svařovanému materiálu při náhlém poklesu napětí oblouku v důsledku jeho prudkého zkrácení. Funkce Arc Force nachází uplatnění zejména při svařování v obtížných polohách (např. nad hlavou), kde je často nutné svařovat velmi krátkým obloukem.

SPARTUS Pro ARC500S je určen k provozu v těžkých průmyslových podmínkách. Vysoký výkon zařízení, funkce podporující proces svařování a účinné chlazení zaručují bezporuchový provoz svářečky i v nejnáročnějších podmínkách.

Příklady použití: těžký průmysl, těžké konstrukce, opravářské práce v terénu, těžké práce v dílně
 

Standardní výbava:

Držák elektrody s kabelem délky 3m

Zemnicí kabel délky 3m

Návod v polském jazyce


Technické údaje

Napájecí napětí~3 × 400V ± 10% 50 / 60 Hz
Svařovací proud [A]20 – 500
Pracovní cyklus [%]60
Napětí bez zátěže [V]81
Nastavení Arc Forcetak
Nastavení Hot Starttak
OSTATNÍ
Vstupní proud [A]36,5
Účiník cosφ0,93
Účinnost η [%]85
Třída izolaceF
KrytíIP23
Hmotnost [kg]30,5
Rozměry [mm]650 × 275 × 470
(vyhrazujeme si právo měnit tyto popisy a specifikace bez předchozího upozornění)