www.svarovani123.com
SPARTUS Pro MIG 500 Synergický plně profesionální průmyslový poloautomatický MIG s odděleným podavačem drátu. Přístroj je vyroben pomocí moderní technologie : tedy invertorové technologie IGBT spolu s nejnovější technologii PWM. Tento stroj dokáže svařovat neskutečnou tloušťku drátu - 2,00mm

  • Tato progresivní technologie  umožňuje svařovat  jak metodou  MIG/MAG
  • metodou  FCAW(trubičkový drát)
  • technologii TIG
  • svařování metodou  MMA .
Maximální svařovací proud je 500A s vysokým zátěžovým činitelem ,který je  (60%). Napájení je třífazové 400V. Zařízení má vestavěné synergické programy pro MIG/MAG v celkovém počtu 23. Tento stroj  umožňuje svařovat materiály jako je ocel, nerezová ocel a hliník. Stačí si jen vybrat ten správný program a hodnoty potřebné pro daný svařovací proces a můžeme pracovovat. Ostatní parametry budou automaticky přiřazeny programem dané volby zařízením. Navíc provozovatel má možnost manuální korekce zvoleného programu. Kromě toho můžete zvolit manuální režim a nastavit všechny svařovací parametry podle technologických požadavků. SPARTUS Pro MIG 500 Synergie má širokou škálu funkcí, které podporují proces MIG/MAG svařování.

  1. Wave control 

dynamické řízení svařovacího oblouku . Touto funkcí jsme schopni korigovat jak šířku ,tak i hloubku sváru.

  1. Burn buck

nastavitelná doba dohoření svářecího drátu od vypnutí spínače hořáku pro tzv. vyplnění kráteru sváru

  1. Slow feed

je to funkce tzv. měkkého startu. Pomalý start podavače drátu se doporučuje zejména při svařování s vysokou rychlostí podávání drátu. Pomalý start  drátu, eliminuje riziko vad na začátku svaru.

  1. Režim 2T/4T 

(dvoutakt-čtyřtakt) - Dvoutakt - stisknutím tlačítka na hořáku se uvede svářečka do chodu, puštěním tlačítka se zastaví. Používá se u krátkých svarů. Čtyřtakt - stisknutím tlačítka se spustí stroj a pak se uvolní a svářečka zůstává v činnosti. Dalším stisknutím a uvolněním se svářečka zastaví. Tento režim se používá při dlouhých svárech, aby „nebolel“ prst. Funkce „čtyřtakt“ bývá doplňována ještě funkcí Bi-Level, uvádí se do činnosti krátkým zmáčknutím ovládacího tlačítka.


Oddělené 4kladkové profesionální  zařízení podavače drátu je vybaveno funkčním panelem, který umožňuje plně přizpůsobit MIG parametry synergického režimu či manuálního režimu. Pomocí speciálního podavače drátu s plně nastavitelnýma funkceme na panelu zvyšujeme variabilnost zařízení a zvyšujeme kvalitu a ergonomii použití v nejtěžším průmyslovém prostředí. Zařízení je kompatibilní se systémem  Spool Gun. Také tento podavač drátu je vybaven s vysoce kvalitními kladkami.

SPARTUS Pro MIG 500 Synergie  (u zdroje napájení) umožňuje přesnou kontrolu parametrů svařování v TIG režimu, jako je: svařovací proud, 2T/4T a v režimu Slope down. U metody MMA svařování  můžete přesně nastavit: svařovací proud, funkce hot start (snadnější zapalování oblouku), arc force (jednodušší svařování v obtížných polohách). Kromě toho svařovacího  systému je zařízení vybaveno funkcí  VRD.

Jednotka je dodávána s robustním svařovacím vozíkem. Vozík má robustní držadlo, podvozek pro uložení lahve na inertní plyn a přední kola jsou otočná , aby bylo dosaženo lepší manipulace.
(vyhrazujeme si právo měnit tyto popisy a specifikace bez předchozího upozornění)
 Historie cen
Momentálně k danému produktu není k dispozici žádný graf historie cen