www.svarovani123.com
Revoluční technologie firmy Esab spolu s firmou DeValt je světovou novinkou v oblast svářecí techniky představena na prestižním veletrhu letos v ESSENU.
To je svařovací zdroj Renegade Volt ES200i, který využívá jako zdroj elektrické energie tak i blok s bateriemi (Dewalt) - viz níže

Akumulátorová tyč Renegade VOLT ES 200i a svářečka TIG

ESAB Renegade VOLT ES 200i je přenosná, bezdrátová svářečka napájená baterií, Stick (SMAW) a Live TIG (TIG) s všestranností pro provoz na baterii, AC síť nebo v hybridním / AMP+ režimu. Tato akumulátorová svářečka běží na 6 Ah, 9 Ah a 12 Ah baterie DeWALT FLEXVOLT. Renegade VOLT poskytuje energii ke spálení až 33 elektrod (E6013) na jedno nabití pomocí čtyř 12 Ah baterií, které jsou součástí balení.* Volt je vysoce přenosná a výkonná jednotka ideální pro mobilní svářeče pracující na vzdáleném pracovišti. nebo na těžko přístupných místech bez snadného přístupu k elektrické síti. V hybridním režimu / AMP+ doplňuje Volt napájení ze sítě střídavým proudem o napájení z baterie, aby se zabránilo nepříjemnému vypínání u menších jističů (např. 10A, 16A) nebo aby poskytl větší výkon při svařování na vstupu 120V. Renegade VOLT se vyznačuje robustním průmyslovým designem s odolným pouzdrem odolným proti nárazu a několika zvedacími body pro snadné ovládání a přepravu v terénu. Jasné, intuitivní uživatelské rozhraní s barevnou obrazovkou je navrženo pro venkovní použití, a to i na přímém slunci, a obsahuje displej stavu baterie a kalkulačku zbývající doby oblouku. Tato výkonná svářečka nabízí nejvyšší kvalitu oblouku se speciálními funkcemi, které zahrnují horký start, sílu oblouku, ukládání do paměti a celulózový režim (6010) pro optimalizaci výkonu na základě aplikace nebo preferencí uživatele.

Objednávání

Příslušenství a díly

Dokumenty

Renegade VOLT je kompaktní akumulátorová MMA svářečka, která si poradí s prací na nepohodlných nebo obtížných místech. Přichází nový věk mobilního svařování – věk VOLT.

  • Vysoce výkonná akumulátorová svářečka

    Renegade VOLT s výstupním proudem 140 A při napájení z akumulátoru vám poskytuje skutečný svařovací výkon ve výrazně menším a lehčím balení než svářečka poháněná motorem. Připojte se ke střídavému proudu v dílně pro dosažení výstupního proudu 200 A, nebo použijte hybridní režim AMP+, ve kterém můžete čerpat energii z akumulátoru i ze sítě, abyste snížili požadavky na vstupní výkon.

  • Používá technologii DEWALT

    Renegade VOLT je napájen 4 dobíjecími akumulátory DEWALT FLEXVOLT, které mohou na jedno nabití svařit až 30 elektrod. Potřebujete svařovat více? Není třeba čekat – jednoduše akumulátory vyměňte za plně nabitou sadu. Renegade VOLT je první akumulátorová svářečka vytvořená pro provoz na vyměnitelné, dobíjecí akumulátory elektrického nářadí.

  • Plně vybavený terénní stroj

    Díky režimům stejnosměrného ručního obloukového svařování a Lift TIG, regulaci síly oblouku a funkci Hot Start, 10 programovatelným nastavením paměti a schopnosti svařovat celulózové elektrody typu 6010 je Renegade VOLT dokonalým terénním strojem bez ohledu na to, kde svařujete.

  • Snadné použití

    Intuitivní rozhraní barevné obrazovky s vynikající venkovní viditelností, dokonce i na jasném slunci. Renegade VOLT se snadno přepravuje a skladuje v jednom nebo dvou kusech a nabízí několik zvedacích bodů. Žádné dlouhé a těžké vedení, žádné zdlouhavé nastavování, žádné palivo a žádný hluk a emise motoru. Stačí jít ven a začít svařovat.

(vyhrazujeme si právo měnit tyto popisy a specifikace bez předchozího upozornění)
 Historie cen
Momentálně k danému produktu není k dispozici žádný graf historie cen